Have an account?

Uppdatering av våra användarvillkor och vår integritetspolicy

Twitter
Skydd av din integritet
 
 
Vi anser att du alltid borde veta vilka uppgifter vi samlar in från dig och hur vi använder dem. Vi menar även att du bör ha meningsfull kontroll över bägge delar. Som ett led i vårt löpande insynsarbete och som förberedelse inför nya dataskyddlagar som träder i kraft nästa månad, uppdaterar vi vår integritetspolicy så att du ska kunna fatta de bästa besluten rörande den information du ger oss.
 
Du bör läsa hela vår nya policy, men de viktigaste uppdateringarna är
  mer fokus på de kontroller vi erbjuder dig över dina personuppgifter
  mer fokus på hur Twitter delar dina offentliga uppgifter vitt och brett och omedelbart, bland annat via våra utvecklingsverktyg
  mer insyn och kontroll över hur vi delar dina data med affärspartner
  tydligare information om hur vi delar dina data för att förhindra skada, följa lagen, hjälpa allmänheten och se till att Twitter är säkert och välkomnande för alla.
 
Vi har dessutom uppdaterat våra användarvillkor så att vi har samma vilkor för både Twitter och Periscope. Dessutom vill vi klargöra att du måste ha rätt att använda innehållet som du delar via våra tjänster. Vi uppmanar dig att läsa igenom bägge dokumenten och att kontakta oss enligt beskrivningen i integritetspolicyn om du har några frågor. De nya villkoren och den nya integritetspolicyn börjar gälla 25 maj 2018. Du samtycker till dessa ändringar genom att använda våra tjänster den dagen eller därefter.
 
Tänk på att du kan använda de kontroller vi beskriver i vår ändrade policy för att begränsa den information vi samlar in om dig och hur vi använder den. Du kan även välja att avaktivera ditt Twitter-konto. Du har sista ordet i fråga om huruvida och hur vi behandlar dina personuppgifter.
 
Tack för din tillit och för att du använder Twitter!
 
– Twitter
 
 
 
 
 
 
 
 
————————————————————————————

Inga kommentarer:

Labels

Blog Archive