Have an account?

Är fildelning lika farligt som terrrorism?

Läste en artikel i Computer Sweden skriven av Jonas Birgersson (fd framtidsfabriken) och Johan Linander som är rättspolitisk talesman för Centerpartiet. Artikeln handlade om fildelningslagen.

Eftersom jag själv anser att lagstiftningen kring fildelning är signifikativt för en fantasilös politik var jag tvungen att lägga ut länken till artikeln. http://computersweden.idg.se/2.139/1.76506#null

1 kommentar:

Anonym sa...

Tacka sossarna för IP-adresspårning!

Nu handlar det om att använda tekniken/kunskapen för att skydda idéer som kan bli till nya företag och jobb.

Digitaliseringen är idag en nyckelfaktor med synnerligen omvälvande effekter på upphovsrätten som sådan och för framväxten av nya ekonomiska, betydelsefulla skyddsobjekt.

Lämna aldrig ut din idé eller skisser till någon innan du har ett bevittnat juridiskt skydd,(IP-adresspårning) att det är du som har tänkt ut idén. [Immaterialrätt]

Sprid inte dina affärsplaner på papper (dokument och recept på "HUR".) som ALMI vill etc.

Berätta istället öppet om dina nya "VAD" över Internet, för människor och företag som sedan vill veta "HUR". Sälj in dina idéer! Leve IP-adresspårning!

Upphovsrätt till en idé uppkommer automatiskt, genom att ett verk skapas, och närstående rättigheter genom att en prestation manifesteras.

Vi kan skydda entreprenörerna och försvara dem både mot stat och kapital. Det är inte farligt.

Rasmus det är mening med allt.
Lycka till på Söndag

Labels

Blog Archive