Have an account?

abortregister vilka #%&¤#¤ tomtar

Anders Milton vilken tomte. Herr Milton är regeringens utredare som har fått uppdraget att lämna förslag på hur det förebyggande arbetet skulle förbättras för att minska antalet oönskade graviditeter och aborter.

Vad kom denna expert då fram till? Jo ni detta löses bland annat genom att inrätta ett nytt, nationellt abortregister under Socialstyrelsen. Jojo, det skall vi ser ni. Min fråga blir om man blivit helt från vettet. Har man inte lärt sig någonting? Finns det inga skrupler? Finns det ingen integritet?

Dessutom konstaterar tomten Milton i sin debattartikel i DN att citat "I uppdraget ingick inte att göra en översyn av abortlagstiftningen; kvinnans rätt att bestämma om abort har inte varit föremål för prövning."

Nej det hoppas jag verkligen. Måste detta konstateras? Nötter!! Har det spelat roll att kristdemokraterna leder socialdepartimenet?

För mig blir detta enbart ett bevis för att individers integritet måste vinnas varje dag. Det finns allt för många krafter i samhället som inte tänker eller inte bryr sig om att värna integriteten. Vi bler dock fler i denna kamp.

Inga kommentarer:

Labels

Blog Archive