Have an account?

Två mandat för Centerpartiet



Nä, Centerpartiet kan nog inte direkt titelera sig som valets vinnare. Vi behöll ett mandat vilket jag aldrig var rädd för att förlora. Så mer en känsla av jaha, skit också....

Att piratpartiet kom in var heller ingen skräll, mer än att det är just en skräll. Snackisen i Europa är att Sverige skickar ett piratparti till EU. Själv kan jag tycka att det är sunt. Frågan om intigritet, internet och fildelning är ett generationklyftsproblem. Ett problem som vi som partier inklusive Centerpartiet, i sin regeringsställning, inte har förstått. FRA, IPRED och korkade uttalanden och förslag om att fildelare skall stängas av från Internet visar på en verklighets diskrepans mellan de som lever idag och de som levde igår.

Själv kryssade jag Lena Ek. Detta för att hon är den mest kompetenta personen på samtliga listor. Till min tröst så har hennes insatser under den gångna mandatperioden varit lika mycket som vad två andra parlamentariker åstadkommer, så på sätt kanske Centerpartiet har fått två mandat.

1 kommentar:

Markus "LAKE" Berglund sa...

Fyndigt sätt att vända det hela på. :-D

Och jo, det är nog bra att PP kommer ner till Bryssel, de behövs där.

Du råkar inte vara Integritetscertifierad förresten?

http://centeruppropet.se/

Labels

Blog Archive