Have an account?

Sverigedemokraterna vill rasera integriteten

285 nya kameror runt om i Örebro kommun. Det är vad Sverigedemokraterna vill sätta upp i Örebro. I sin "budget" avsätter man 20 miljoner (som för övrigt de inte på ett seriöst sätt kan finansiera) för kameraövervakning. En kamera kostar ca. 70 000 kr. Delar man 20 miljoner med 70 000 blir detta ca. 285 stycken kameror.

Sverigedemokraterna väljer att prioritera att rasera den personliga integriteten. Inte att bygga upp äldreomsorgen, inte att bygga upp skolan utan att sätta upp kameror. Man väljer att säga till alla som röstade på t.ex. piratpartiet i eu-valet att man inte skall välja dem i nästa val. Det är tydligt.

Genom denna massuppsättning av kamerer kan vi säga hej då till den personliga integriteten. Men framförallt blir inte deras budget seriös.

Det man från Sverigedemokraterna framförallt lyfte upp under debatten var hundrastgårdar. Det största problemet i Örebro kommun är tydligen hundrastgårdar. Politik handlar bland annat om att prioritera. Det har tydligen Sverigedemokraterna gjort.

Det blir inte seriöst!

1 kommentar:

Anonym sa...

Tack for intiresny Blog

Labels

Blog Archive